Et Spill om Makt - et "Energi-Virus"!

18.10.2023

Vi har det i oss alle sammen... dette viruset... dette "energi-viruset", men vi vet ikke om det, og vi er så vant med det at det er blitt en del av vår personlighet, vår måte å være på, vår måte å leve på...!

Måten dette "viruset" opererer på er faktisk en vanlig og nærmest akseptert væremåte i dagens samfunn, men saken er den at så lenge dette "viruset" får lov å operere i oss, i hver og en av oss, så vil det for alltid være små og store konflikter i denne verden. Store konflikter som kan føre til krig blant annet...!

Dette viruset handler om å ha makt, det handler om å "nære" seg på andres energi, og måten å nære seg er mange. Jeg kan nevne så lite og så uskyldig som å alltid skulle ha rett i en diskusjon. Det kan også operere som en indre konflikt med en selv. Men for å kunne oppdage viruset på dette nivået, på det indre nivået, må man være mer bevisst omkring sitt indre.

Viruset er Ego... ego er makt... og det opererer i sinnet!

Flere eksempler hvordan viruset opererer er innenfor politikk, innenfor alle posisjoner med makt, som staten, kirken spesielt i tidligere tider, hadde mye makt, og førte til opplevelser som til og med i dag sitter lagret dypt inne i hver og en av oss som minner og sår som vi ikke lenger husker med sinnet, men som likevel er der og fører til at vi begrenser oss selv.

Dette viruset er veldig avhengighetsskapende, er veldig forførende, og på en måte kan jeg si, nærmest usynlig fordi det er så integrert i oss.

Dette spillet om makt, dette viruset begynte å utvikle seg for veldig lenge siden, fra den tiden da sinnet vårt begynte å utvikles og det vil si i tiden i Atlantis med "hodebåndene".

Dette viruset opererer i sinnet... og det er et energivirus, og vi har det alle i oss!

Om du vil vite mer om dette energiviruset kan jeg anbefale "Tilbakekomsten av JoanD'Ark", som dere finner ved å gå inn på denne linken; https://merlinark.com/product/the-return-of-the-jeanne-darc/ . Den er også oversatt til norsk.

Det finnes også et program i Crimson Circle for de som ønsker å gå dypere inn i materien på dette. De har valgt å kalle det for det "Seksuelle Energiviruset" fordi det er innenfor seksualitet at dette viruset har lettest for å spre seg. Da spesielt i forbindelse med seksuelle overgrep, seksuell ubalanse og slike ting...!

Dette programmet finner dere ved å gå inn på denne linken; https://store.crimsoncircle.com/sexual-energies-school-online-information-only.html.

Her er hva Crimson Circle sier om det Seksuell Energi Virus (SEV) - En gammel ubalanse av maskuline og feminine energier som forårsaker energi-næring mellom mennesker, og til og med i dem selv. Båret av alle mennesker til balansen er gjenopprettet gjennom egenkjærlighet og integrasjon, manifesterer dette energiviruset seg i slike ting som drama, misbruk, offer, overgrep, maktspill og andre ubalanser https://www.crimsoncircle.com/More/Glossary

Jeg har selv tatt dette programmet i Crimson Circle for mange år siden og jeg kan si at dette går utover det sinnet kan forstå, så den første gangen (jeg har gått gjennom programmet tre ganger) jeg gikk gjennom programmet forsto ikke sinnet noe som helst, men jeg følte at noe skjedde i kroppen.

Fem år etter fikk jeg følelsen av at jeg skulle ta programmet på nytt, og da var min reaksjon en helt annen. Det var som om noe eksploderte i meg og jeg så hva dette viruset var, og mye sinne kom opp fordi jeg så hva dette "viruset" fører til i vår verden. Men dette sinnet var også en del av selve viruset... virusets måte å operere på! Så du skjønner, dette er virkelig et vanskelig et...!

Det er inne i hver og en av oss det begynner, og det er også her vi alle må begynne. Det nytter ikke å skylde på noe/noen utenfor oss selv, fordi alt begynner med oss selv. Tro det eller ei, det bare ser ut som alt er på utsiden... det er en illusjon.

Et eller to år etter, følte jeg at det var tid for en ny runde med dette programmet til Crimson Circle, og denne gangen var det en ro tilstede og jeg følte meg mye mer i balanse. Jeg så også at jeg ikke kunne gå ut å forklare noen eller overbevise noen. Jeg så at det handler om at hver og en av oss må gå innover i seg selv å forløse dette viruset, og at dette ikke kan gjøres før hver enkelt er klar til å gjøre det.

Når energiviruset er forløst, så kommer man også inn i aksepten om at alt som skjer er ting som rett og slett må gå sin gang, slik at vi alle får muligheten til å ha de opplevelsene vi velger å ha, uansett på hvilken måte.

Dette er måten vi utvikler oss på som menneske og etter hvert hvis vi velger det... som guddommelig menneske!

Dette er også vår Sjels totale aksept av vår frie vilje her på denne planeten... her på Jorden!

Om du har spørsmål i forbindelse med dette så kan du ta kontakt med meg her


"Forførelse"