IMPLANTATER ER NÅ FJERNET!

05.07.2023


I det siste har jeg begynt å føle mer og mer på en følelse av frihet som er vanskelig å sette ord på og jeg lurte på: "Hvordan kan jeg uttrykke dette", og i dag kom jeg over denne meldingen som jeg føler kan beskrive det jeg er i nå.


IMPLANTATER ER NÅ FJERNET!

Master St. Germain via Jahn Kassl, 1 Juli 2023

Hva er implantater?

Implantater og ubevisst kjørende programmer fra gamle tider installert i din natur er nå deaktivert, nøytralisert og fjernet. Hendelsen skjer midt i livet ditt, så du merker ikke noe til det med det første. Gud griper umerkelig inn i livene til mennesker som har gitt sitt samtykke til det på sjelsnivå. Tiden for denne helbredelsen, for denne velsignelsen og for denne nåden er virkelig kommet.

Tradisjonelle implantater påvirker fortsatt folks tenkning og følelser.

Implantater er usynlige subtile gitter som skaper visse vibrasjonsmønstre og skiller mennesker fra den lyse kosmiske vibrasjonen.

Disse ble installert i mennesket før evigheter for å gjøre det mulig for inkarnerte engler på jorden å ha denne typen opplevelse.

Tillatt inngrep, uautorisert overfall!

Denne forstyrrelsen av ditt DNA skyldes utenomjordiske krefter og deres teknologi.

På denne måten hadde du ingen tilgang til den immanente guddommelige selvbevisstheten. I tusenvis av år var du lite mer enn et leketøy for de som visste hvordan de skulle bruke makten sin. Dette inngrepet var opprinnelig planlagt og også tillatt.

Denne intervensjonen ble først et angrep da de mørke enhetene bestemte seg for å fortsette denne manipulasjonen langt utover tillatt tid – og denne tilstanden blir nå ryddet opp, løftet og avsluttet.

Er det mulig å finne veien til frihet fra en dypt manipulerende verden? Dette var utfordringen du satte deg selv. Dermed ble disse implantatene tatt fra liv til liv som en cellulær arv og aktivert ved den respektive inntreden i et nytt liv.

Tynget på denne måten var det vanskelig å se gjennom ting eller skli vekk fra matrisen gjennom hele livet. I løpet av årtusenene var dette forbeholdt bare noen få innviede, mestere og adepter. For å trenge gjennom kratt av bedrag og finne det sanne selvet i denne omfattende illusjonen krever naturen til en KRISTUS, KRISHNAS eller BUDDHAS.

I dag har denne situasjonen endret seg fundamentalt. I dag har tiden da dette kosmiske spillet slutter på jorden kommet ugjenkallelig.

I dag kan ethvert menneske svinge seg opp og bryte alle grenser for bevissthet. Det var det vår bror JESUS mente da han sa: «Det jeg gjør, skal du også gjøre, og mye mer!»

Selv om denne veimarkeringen av menneskeheten blir ignorert av maktene som ønsker å fortsette det gamle spillet under alle omstendigheter, er det uunngåelig: implantatene dine blir nå fjernet!

Dette skaper et helt nytt synsfelt på ting og fører til orientering i deg selv.

3 tegn på implantatfjerning:

1.) De første tegnene på denne friheten er at du ikke lenger tror på løgnene til historiefortellerne i denne matrisen.

Flere og flere vender seg bort fra politikk, vitenskap og media og begynner å lete etter sannhet og klarhet andre steder.

2.) Det andre tegnet på at mennesket kommer til fornuft er at hans egne livsløgner blir mer og mer uutholdelige, til det punktet hvor rettelser er uunngåelige, det vil si at det indre behovet for klarhet og for et sant liv øker. Kompromisser aksepteres ikke lenger. Flere og flere mennesker er klare til å strippe sine gale liv og kaste sine gamle konsepter over bord.

3.) Det tredje og avgjørende tegnet på at du nå blir frigjort fra implantatene og programmene dine er imidlertid det faktum at du begynner å miste frykten. På alle nivåer avtar frykten din – og dette selv om det vekkes mer frykt i disse dager enn noen gang før!

Eksistensiell frykt, frykt for døden eller diffus frykt for en usikker fremtid avtar etter hvert som du ble frigjort fra implantatene.

Aksjonisme, motstand eller kamp er noen ganger uunngåelig, men dette er ikke verktøyene som får til den store endringen. Bare omveltningen i deg bringer omveltningen i verden! Den grunnleggende vibrasjonen til en person er avgjørende, er hans gjennomsnittlige sinnstilstand i hverdagen.

Med alle anstrengelser – til syvende og sist avhenger det av dagens bevissthet og ikke på de åndelige høydene i en meditasjon!

Nettopp slik har fjerning av implantater en effekt: Treg grunnenergi omdannes til lysfylt naturlig vibrasjon. Dette er det som skjer med dere nå – restrukturering på alle lemmer og på alle nivåer.

Den tar ikke hensyn til om du er klar over dette. Det skjer fordi sjelen din har betrodd den guddommelige lysets krefter.

Det skjer av seg selv!

Av denne grunn kan sykdommer som har hatt lite utsikter til helbredelse så langt helbrede.

Ekte mirakler er nå mulige, fordi din tenkning og følelse begynner å endre seg fundamentalt. Denne indre rensingen av tanker og følelser er nøkkelen til frihet – og den største gaven: det skjer av seg selv!

Som en naturlov fjernes blokkeringene fra folk NÅ.

Etter den guddommelige vilje blir folk NÅ skrevet om, avinstallert eller nøytralisert i feil og restriktiv programmering. Som et resultat blir færre og færre mennesker imponert over fryktscenarioene, ettersom de ikke lenger kan bli berørt av denne propagandaen i deres hjerter.

Du er på et annet nivå av persepsjon og er uoppnåelig for vibrasjonsfelt som skiller seg vesentlig fra din egen vibrasjon i stadig økende deler.

Fenomener

Fenomener som å bli usynlig, tap av tidssansen eller en ny romoppfatning blir nå mer og mer merkbare. Ofte føler du deg løftet ut av tiden og du kan begynne mindre og mindre med mas og mas rundt deg.

Dette inntrykket oppstår fordi du ikke har et elektrisk resonansfelt til dette planet, forbindelsen er begrenset og så beveger du deg i en – i DIN – nye virkelighet og på et – på DITT – helt annet vibrasjonsnivå.

For hver nye dag løsner du deg litt mer fra denne gamle matrisen, som blir stadig mer fremmed for deg, og etter hvert får du nye perspektiver og en helt annen oppfatning av – DIN – livet.

En flytende prosess

Dette kan føre til irritasjon i tilpasningsfasen og forårsake visse usikkerheter. Under denne endringen av en person fra ubevisst funksjon til fullt bevisst handling, er usikkerhet ganske naturlig.

Så snart du kjenner fast åndelig grunn under føttene, noe som betyr at du er sikker på tankene og følelsene, siden implantatene ikke virker lenger, tar også denne tvilen slutt.

Det er en flytende prosess der det guddommelige kommer frem i deg – og det skjer i ditt tempo på den måten som tjener deg og fremmer deg.

Det eneste viktige er å la konverteringsprosessen skje. Din udødelige sjel beordret det og din allestedsnærværende bevissthet beordret det.

Det er derfor lysets seier er festet på denne jorden, og det er derfor mørke enheter har mindre og mindre makt over mennesker. Det som skjer usynlig med stadig flere mennesker i dag vil ha en synlig innvirkning på hele menneskehetens utvikling i morgen.

Den eneste virkeligheten: Kvantespranget til menneskelig bevissthet! Og det eneste som betyr noe:

Bruken av din guddommelighet.

Og dette er illustrert i denne meldingen.

Så gå selvsikkert og full av Guds tillit mot det uendelige, slik at det uendelige kan ta imot deg som en konge som har gjenvunnet sitt rike. MASTER ST. GERMAIN

(Oversatt med translate.google.no)

https://sananda.website/master-st-germain-via-jahn-kassl-july-1st-2023/