"Jeg går mot NYTT...!"

03.08.2023

Nå i sommer har jeg fått mange anledninger å se bilder av meg selv, og det som har slått meg er at jeg ser min far … jeg ser ut som mine forfedre, og jeg liker det dårlig …!

Og det er som om jeg ikke kjenner igjen energiene av meg selv, og jeg tenker: "Dette er ikke meg, dette føles ikke som meg i det hele tatt …!"

Når jeg har sett på disse bildene så føles det som om noe veldig gammelt … som utgåtte sko …!

Og apropos sko … så fant meg faktisk noen nye utrolig flotte sko i Budapest i sommer og jeg følte at: "Dette er meg …!" Det føltes som om de var en del av meg, og det er slik jeg vil ha det fremover, jeg vil "føle" at det er MEG, i alt hva jeg foretar meg og hva Jeg Er …! Jeg vil Føle MEG …!

Og jeg kunne pensjonere mine gamle sko som jeg nå hadde begynt å få vont under bena av å gå i.

"Jeg går mot NYTT …!"

Jeg har følt det en stund nå og denne følelsen har blitt sterkere og sterkere for hver dag og uke som har gått …!

"JEG GÅR MOT NYTT …!"

Men tilbake til disse bildene …!

Faktisk,… dagen etter at jeg kom hjem fra sommerens reise, en reise hvor jeg fikk spesielt mange anledninger til å se meg selv på bilde, var jeg og passet mitt lille barnebarn, og etter at hun hadde sovnet, begynte jeg å leke meg litt med mitt mobilkamera.
Og tilfeldighetene skulle ha det slik … om det da er noe som er tilfeldig, jeg tror ikke det, … men jeg satt slik at jeg hadde et stort vindu bak meg med mye lys, og plutselig oppdaget jeg noe nytt som jeg ikke visste om. Og det var at når man får mye lys bak, så kan man ta bilder på en helt annen måte.Så jeg tok en del bilder, og til min store overraskelse, så følte jeg at dette virkelig "føltes" som meg …! Rett og slett fordi jeg ikke så meg selv ordentlig, men mer måtte "føle" inn i bildet, og dette "føltes" som den jeg føler meg som …!

Så plutselig hadde jeg et bilde av meg selv som faktisk føltes som meg selv …!

"JEG GÅR MOT NYTT…!"

Hele eksistensen er i forandring – går mot NYTT …!

Meta Changes - Physics of the New Light - YouTube