...kanskje som en Ny Begynnelse

07.03.2024


Ikke for det... æ har jo gjort det før. Æ mener... laga video. Det var som et prøveprosjekt nærmest. For å teste meg selv om æ turte, og det gjorde æ jo.

Og her e min første video-blogg

Jeg sier til å begynne med at jeg ikke skal snakke så mye, for på en måte så føler jeg at jeg egentlig ikke har så mye å si, men når videoen er ferdig så har jeg hatt noe å si likevel. Så kanskje jeg heller bare skal la det bli slik det blir. 

Jeg snakker litt lavt men det gjør egentlig ikke så mye for ordene er egentlig ikke det viktigste. Men om du vil få med deg alle ordene, så kan du bruke ørepropper eller hodetelefoner.  

Energien i videoen er mye viktigere enn ordene, og etter hvert vil du kanskje kunne åpne opp så mye innover i deg selv at du vil kunne føle energiene som er tilstede. 

Så jeg inviterer deg ganske enkelt til å slappe av og puste den Bevisste Pusten, fordi det er det som er mest i fokus i videoene mine.

Slapp av, pust og la deg synke mer og mer inn i kroppen og åpne opp sansene.

Og ikke minst... gå ut av sinnet og all tenkingen.

Det er ingen redigering, slik at det blir det det blir, og på en måte er det litt godt å gi slipp på at alt skal være perfekt, for akkurat det konseptet kommer fra sinnet. Ingenting er perfekt og ingenting trenger å være perfekt fordi alt er allerede perfekt slik det er :D ;)