not only about pets ...

17.03.2024


...men også omkring forholdet til andre mennesker, kan det å bli bevisst hvordan det å redusere aktiviteten i sinnet og dermed gå ut av frykt og finne roen i oss selv få oss til å få en bedre forståelse for hvordan vi kan oppnå en dypere forståelse for hverandre.

Jeg skal innrømme at jeg har ikke sett på mer enn en liten introduksjon, men jeg så virkelig skjønnheten i dette som James snakker om, og hvor enkelt det egentlig er å oppnå en fredelig forbindelse om vi blir oppmerksom på hva alt egentlig handler om.

I Jordas spede begynnelse eksisterte det ingen vold. Ingen vold mellom mennesker og heller ingen vold blandt dyr. Men det skjedde ting som gjorde at det etter hvert begynte å oppstå vold mellom mennesker, og dette gjorde at det etter hvert også begynte å oppstå vold blant dyr.

Ingen skyld og ingen skam for det... alt har vært en erfaring og lærdom uansett hvordan det har sett ut, men vi mennesker er de med Bevissthet, og er dermed de som skaper forandring. Og hele hensikten med "prosjekt" Jorda, var jo nettopp å finne ut av forholdet mellom Bevissthet og energi.

Det å begynne din reise innover i deg selv mot selv healing sammen med ditt kjæledyr kan virkelig bli en vakker reise... en virkelig vakker opplevelse.

I disse videoene til James føler jeg at skjønnheten i forståelsen av forholdet mellom Bevissthet og energi virkelig kommer fram, og det på en så enkel måte. Eller skal jeg heller si Bevissthet og kommunikasjon, men kommunikasjon er også energi, 

Så om du har et kjæledyr og også om du ikke har et kjæledyr, så kan du her ha muligheten til å virkelig gå inn i forståelsen, og virkelig ha muligheten til å få et helt nytt forhold til ditt kjæledyr, men også andre mennesker.

Det handler ikke om å forandre kjæledyret eller andre mennesker, det handler om å endre vår egen oppfatning.

Og egentlig handler det om å gå ut av all tenking og analysering og støyen i sinnet å bli stille slik at vi kan få kontakt med vår egen Indre Visdom. 

Link til James Hjemmeside