"Utover Fysikken!"

21.01.2023

I lang tid..., ja faktisk i mange år har jeg ikke kunnet gi noe svar til de som har spurt meg hva jeg egentlig holder på med. Svaret har ofte blitt..., "nei jeg..., jeg holder nå på med "mine ting"....! Og så har det liksom bare blitt med det, fordi jeg ikke kunne forklare det jeg holder på med, med bare noen få ord.

Men nå derimot har jeg fått meg en knagg å henge det på, og knaggen kalles "metafysikk"! Og sinnet mitt er superfornøyd, for det er et såpass avansert ord, at om ikke den som spør er veldig interessert, så blir det ikke flere spørsmål. Og ikke minst..., det jeg holder på med blir løftet opp på det nivået hvor det faktisk hører hjemme..., rett og slett fordi det er det "essensielle" i hele skapelsen.

Og..., og..., jeg trenger ikke lenger skamme meg over det jeg holder på med...! Nei..., nei..., nei...! Vent nå litt...! Her må jeg stoppe opp litt! Her må jeg snu på det!

Altså... la meg nå se...!

Min evne til å kunne forklare hva jeg holder på med, har kommet etter at jeg har klart å gi slipp på all skam og skyldfølelse. Jeg har satt meg fri fra skam og skyld...! jeg har rett og slett gitt slipp på noe som har begrenset meg! Og når jeg har gitt slipp på denne begrensningen, har det igjen ført til at bevisstheten min, eller rettere sagt, mitt "Jeg Er", har fått lov å komme mer frem, noe som igjen har gjort at jeg har utvidet min bevissthet for en større forståelse, og med det også muligheten til å kunne sette ord på det jeg holder på med. Jeg har skapt i det "ikke fysiske" før det kunne manifestere seg inn i det fysiske i form av ord.

På denne måten har jeg skapt de siste 20 årene, noe som har ført til store forandringer i mitt liv. Jeg har skapt forandringer i mitt liv ved å være villig til å "se på" og være villig til å "gi slipp på" det som har holdt meg i en begrenset tilstand.

Metafysikk er ikke et nytt ord, men derimot et gammelt ord. Jeg har bare ikke visst om ordet før nå de siste årene..., ja..., og så tok det jo en stund før jeg søkte opp ordet og leste den virkelige betydningen av ordet!

Ordet "metafysikk" betyr utover eller bortenfor det fysiske. Metafysikk er det som kommer før det fysiske... altså det vi ikke ser. Og det rare..., som jo egentlig ikke er rart i det hele tatt, er at det er det vi ikke ser som er det egentlige virkelige, og som er der alt skapes, før det kommer inn i det fysiske.

På en måte føles det godt å ha fått denne knaggen...! Ikke for min egen del, for jeg vet jo hva jeg holder på med, men bare for å kunne ha et svar til de som lurer! Selv om jeg er klar over at mitt svar kanskje ikke kommer til å gi den som spør så mange svar. Men det er rart med sinnet, det kan også slå seg til ro med et svar det ikke egentlig forstår.

Uansett..., av og til er det greit med en knagg!