Utover Realisering...!

05.01.2024


Jeg prøver meg på denne tittelen... Utover Realisering... for jeg vet ikke hva annet jeg skal kalle det som skjer nå.

Jeg opplever i alle fall en forandring i meg i et veldig hurtig tempo. Det er som om jeg kan føle forandringer skjer hver eneste dag.

Og nå etter nyttår... altså i dette Nye året opplever jeg at all frykt er borte og det som er igjen er som et blekt minne og knapt nok det. Og jeg som i romjulen fortsatt kunne føle skyggene av den gamle frykten.

Og for et par dager siden hadde jeg en opplevelse hvor jeg så og følte "Gud" i meg... og for første gang forsto jeg at jeg faktisk er Gud... "Jeg Er Gud" eller "Jeg Er Kilden"!

Gud er liksom et så misbrukt ord føler jeg, så jeg heller mer mot å bruke "Kilden".

Tobias ba oss si dette høyt foran alle på en samling i Kristiansand i 2004. Det var første gang Crimson Circle var i Norge, og jeg følte at jeg ikke hadde lyst å gjøre det fordi jeg ikke følte dette for meg selv, men jeg gjorde det likevel, og kanskje var det viktig.

Men også etter det har det vært en teori... kun ord, men likevel har jeg innerst inne følt at det egentlig var sant, men at jeg ikke var klar ennå for å virkelig føle dette. For så klart, all gammel bagasje måtte jo bort først.

I mange måneder nå har jeg følt på en indre glede som bare har vokst og vokst og blitt mer og mer dominerende, og det virker i alle fall slik at denne gleden har klart å skyve ut alt som har vært av frykt, for jeg føler i alle fall i skrivende stund på en dyp indre ro og en total tillit til det som Er.

Tidligere har dette vært på og av, på og av. Ja faktisk ganske lenge har det vært slik... på og av...!

Jeg vet jo at mye... veldig mye er i forandring, men jeg har ingen frykt lenger, ingen frykt for det jeg ennå ikke kan se. Fordi jeg føler så sterkt at det jeg "Føler" er det som er virkelig og utfra det Skaper Jeg. At denne "Følelsen" er min "Flyt"...!

Forståelsen i hodet har vært der en god stund... ja lenge, men nå kan jeg på en måte føle det i hver celle i kroppen. Det har virkelig blitt en sannhet for meg og da blir det virkelig. 

Noe annet er jo ikke mulig.