Joy of Life

Min Sjels Stemme


Å Være Helt Uten Forventninger!

Å Være totalt uten forventninger er å være i Øyeblikket... i Nuet. Jeg ser fra her jeg "står" at jeg ikke kan være i Nuet... i Øyeblikket om jeg har forventninger.

Så om jeg skal noe og har forventninger til hvordan det skal bli, så begrenser jeg opplevelsen av hva det virkelig kan bli og ikke bare det, men jeg er heller ikke tilstede i Øyeblikket... tilstede i Nuet.

Det er en Sann Frihet i å Være helt uten Forventninger.

Sinnet vil alltid ha forventninger... det elsker forventninger.

Så skal man gi slipp på forventninger, betyr det at man går ut av sinnet... går ut av tankespinn... tankekjøret og bare Er.

Da er jeg Tilstede i Meg Selv. 


Sårbarhet!


Å tillate seg å være sårbar, er å elske seg selv.
Gjennom sårbarhet kommer man i kontakt med sin egen kraft.

Hvordan åpner man opp sitt hjerte for sårbarhet? Jeg vet du har snakket om valg og friheten til å velge, og dette med fri vilje.
Hvordan skal noen som har vanskeligheter med å forstå dette konseptet bevege seg fremover?

Innse at om du har vanskelig for å forstå begrepet valg, så er det fordi du er fanget inn i dette med å fordømme, og der ønsker du å være.

Innse hva sårbarhet er. For deg akkurat nå så er sårbarhet noe du frykter. Det er noe som vil åpne deg for muligheten til å bli såret. Men egentlig, så er sårbarhet din kraft. 

Hvis du er virkelig sårbar, da er du villig til å velge fritt uten frykt. Og det er kraftfullt. Så kraftfullt at det vil forandre samfunn, det vil forandre regjeringer, det vil bevege verden i en annen retning.
Hvis hvert eneste menneske valgte ut fra egen sårbarhet, så ville de kjenne igjen sin kraft og verden ville ikke være den samme akkurat nå.

For du/dere vil vi oppmuntre du/dere til å erkjenne at det er deres egen kraft dere ser etter, og forstå at om du ser deg selv som sårbar, åpen... bare åpen, så vil du gjenkjenne kraften som er der.

Ingen, absolutt ingen kan gjøre deg noe, med mindre du velger å tillate at det skjer.
Tenk på det et øyeblikk. Ingen, absolutt ingen kan gjøre deg noe uten at du tillater det. Om du innser din kraft gjennom din egen sårbarhet, så er det ingenting som kan skade deg.

Jo mer åpen du er med deg selv, jo mer åpen vil du være med de rundt deg. Jo mer ærlig du er med deg selv, jo mer ærlig vil du være med de rundt deg.

Hvis du ærer deg selv, så vil du ære alle de rundt deg, og ved å gjøre det, så vil du eie din egen kraft. 

fra en Sjel til en annenMeningen med det Meningsløse


For en latterlig og "meningsløs" ting vil kanskje noen si. Men i sin litt latterlige utforming så har den en viktig mening. Den holder hodet og ørene mine varm.

Hvor kommer egentlig "meningen" fra, eller hvor kommer dette fra at alt bør/må ha en mening og hvorfor har vi alltid lært at det meningsløse er ja... meningsløst. At det er bortkastet tid.

Jeg har i flere år... ja mange, mange år elsket å ligge i sengen når jeg våkner om morgenen og bare la meg drive. Ikke tenke, men bare la meg drive, og noen... ja kanskje de fleste ville nok ha sagt at dette er meningsløst.

Denne morgenen ble litt utenom det vanlige. 

Kvelden før hadde jeg sett på en liten youtube-video om "Why you should make useless things", hvor en kvinne hadde et show hvor hun snakket om, og viste frem en rekke oppfinnelser hun hadde laget som egentlig var både meningsløs og unyttig men morsomme. Og på slutten kom det frem at det ikke var så meningsløst likevel fordi ut fra disse tingene hadde hun jo skapt dette showet.

Så mens jeg lå og drev inn og ut av "det meningsløse" denne morgenen, så kom disse ordene:

You are the most important in your life
You could`t even exist without You and Your Self.

Jeg fortsatte å drive inn og ut av bevissthet og etter hvert kom det flere varianter av denne setningen og jeg måtte etter hvert begynne å notere ned hva som kom slik at jeg skulle huske.

Etter hvert ble jeg oppmerksom på en forståelse om at dette jeg holdte på med nå var viktig og at jeg skulle gi helt slipp på hva som skulle få lov til å komme igjennom. Og etter hvert kom denne forståelsen av dette med det "meningsløse".

At det meningsløse slettes ikke er meningsløst i det hele tatt men tvert om er veldig viktig. Jeg så etter hvert at det å tillate seg å være i denne tilsynelatende "meningsløse" tilstanden kan være en åpning inn til min egen kreativitet og jeg fikk en følelse av at denne kreative tilstanden er en stor del av det jeg "egentlig" Er.

Så det vi har blitt lært opp til ved å få høre at alt skal ha en "mening" er å stenge igjen for sann kreativitet som er en naturlig del av den vi ER, og som kan finnes tilbake til om vi tør å gi slipp på sinnets behov for å måtte ha en mening med alt. Frykt og Angst


Det vi er redd for å "se" inne i oss selv, det vi er redd for å vedkjenne inne i oss selv skaper frykt og angst. Dette er ikke bestandig så enkelt å se fordi sinnet er en mester i å skjule dette og forkle det som noe annet enn det det egentlig er, og dermed lever vi i den troen at denne frykten og angsten er en nødvendig del av livet, noe det så absolutt ikke trenger å være

Når vi lever i frykt tar vi på oss "masker" for å prøve å skule denne frykten, vi prøver å være noe annet enn oss selv. Vi tror at å vise oss selv gjør oss svak og kraftløs. Og det handler ikke om først og fremst å vise oss for andre i det ytre, det handler først og fremst om å tørre å vise oss selv for oss selv.

Sannheten er at når vi tør møte frykten inne i oss selv, vil vi komme nærmere oss selv, den vi i virkeligheten Er. Når vi tør å være det autentiske sanne i oss selv, blir vi det vi i virkeligheten er, og virkeligheten også i det ytre vil forandre seg. Dette er noe av "Magien" vi vil oppleve. At vi virkelig er skaperen av vår egen virkelighet. 


Oppdagelser jeg gjorde på veien mot Opplysthet - 
fra min blogg som jeg skrev i perioden 2013-2017.

Å Lytte til Sannheten - trykk deg inn her

Jeg Er den Jeg Er - trykk deg inn her

Å Nære Seg - trykk deg inn her

Behov for Næring - trykk deg inn her


Jeg kan kontaktes her.