Joy of Life

Ved å våkne og ta deg selv ut av spillet... et spill, en virkelighet som setter mennesker i et fengsel de bare kan komme seg ut fra hvis de blir klar over dette.


...men også omkring forholdet til andre mennesker, kan det å bli bevisst hvordan det å redusere aktiviteten i sinnet og dermed gå ut av frykt og finne roen i oss selv få oss til å få en bedre forståelse for hvordan vi kan oppnå en dypere forståelse for hverandre.

Ikke for det... æ har jo gjort det før. Æ mener... laga video. Det var som et prøveprosjekt nærmest. For å teste meg selv om æ turte, og det gjorde æ jo.

"Home at Last"

05.03.2024

"Home at Last" kom ut av hånden min på sensommeren/høsten (2023). Jeg visste ikke helt hva jeg skulle male, jeg visste bare at jeg skulle male "noe"...! Så jeg begynte bare, og da jeg nærmest var ferdig så jeg hva det var blitt. Et skip... så sliten, så sliten etter en lang reise, og jeg forsto at jeg egentlig hadde malt meg selv. ...

Som jeg gjør i årets første blogginnlegg... og kanskje tenker noen til og med at... hvordan kan hun være så frekk å påstå noe slikt. Det er direkte blasfemi, vil kanskje også noen si. Fordi de har kanskje lært at Gud er en som sitter oppe i himmelen og dømmer alle til enten himmelen eller helvete.

Jeg prøver meg på denne tittelen... Utover Realisering... for jeg vet ikke hva annet jeg skal kalle det som skjer nå.

Da jeg skulle begynne forberedelsene til reisen min til Romania denne sommeren, følte jeg at denne gangen skulle jeg ikke ta fly, jeg skulle ta tog. Og jeg følte at det var en helt spesiell grunn for akkurat det.

Vi har det i oss alle sammen... dette viruset... dette "energi-viruset", men vi vet ikke om det, og vi er så vant med det at det er blitt en del av vår personlighet, vår måte å være på, vår måte å leve på...!