Året 2023 - Et Vendepunkt

28.05.2023

Nedenfor ligger en tekst fra en hjemmeside som plutselig dumpet ned i fanget mitt.

Denne websiden tror jeg kan være til stor hjelp for mange i den tiden vi nå er inne i med store forandringer på planeten. Store forandringer som mange ikke helt forstår ennå. 

Under selve teksten finner du linken til hjemmesiden. Originalspråket er fransk og oversettelsen er gjort kun via Google Chrome nettleser, og kan derfor virke litt ufullstendig.  

Det kommende året kommer til å bli året du har mest bestemt valg.

Vi hilser dere, kjære barn på jorden, våre kjære utviklende brødre og søstre. Som vi ofte har fortalt dere, er vi veldig tilstede sammen med dere, med den jordiske menneskeheten selv om dere ikke ser oss. Vi handler ofte for å dempe slik forurensning som kunne vært katastrofal for dere, vi handler ved å møte noen av deres regjeringsledere som for noen lytter til oss, men for andre fornekter oss fullstendig.

Som du kan se, står vi ikke stille fordi vårt arbeid med kjærlighet i universet er å gi hjelp og trøst til menneskeheten din, men også til andre liv på andre planeter. Dette er grunnen til at vi har kommet sammen i det du kaller den "intergalaktiske konføderasjonen av lysvesener". Denne konføderasjonen har som mål å bringe kjærlighet og fred gjennom hele universet vårt og alle universer.

Vi snakker til dere om dette fordi i løpet av det nye året, som er annonsert for dere i deres jordiske tid, kommer vi til å ha mye … mye arbeid å gjøre på jordens nivå. Hvorfor det ? For ganske enkelt, som vi allerede har fortalt deg mange ganger, dette året kommer til å bli et sentralt år mellom det gamle og det nye .

Når vi snakker om "den gamle", det vil si denne tyngden av den tredje bevissthetsdimensjonen, og om den "nye" som er åpenbaringen av den nye jorden, jorden av lys og kjærlighet i hjertet til ethvert menneske. og i alle riker, når vi snakker om det "gamle" og det "nye" er det for å få deg til å forstå at dette året som kommer kommer til å bli året du velger mest nøyaktig.

Hva vil du bestemme deg for å leve i løpet av månedene, årene som kommer? Ønsker du å fortsette å leve på tredjedimensjonale hjelpemidler som holder deg trygg og hindrer deg i å se hvem du virkelig er og hindrer deg i å se hva Sant Liv egentlig er? Eller kommer du til å bestemme deg, nå, veldig raskt , for å gi slipp på denne tyngden av livet, begrensninger osv...?

Kommer du til å bestemme deg for å gå videre, for å gi slipp på byrdene du har båret på i årtusener? Kommer du endelig til å gi slipp på den nåværende teknologien som gjør dere roboter kondisjonerte til å slutte å tenke?

Vi kan igjen og igjen finne andre fakta som kan forankre deg i livets alvor. Men vi foretrekker å snakke med deg om hva du kan oppnå i gleder, i forskjellige gleder, i forsterket kunnskap om meningen med livet osv.

Faktisk, som vi ofte har fortalt deg, jo mer du gir slipp på frykten din, dine ønsker om makt, dine ønsker om overflod av alle slag som beroliger deg, jo mer vil du utvikle deg i og mot lysets vei som leder deg mot forståelse av det sanne liv.

Men hva er True Life? fortelle deg. Vi skal fortelle dere dette: Det Sanne Liv er det som dere opprinnelig kom fra, det vil si at dere er i deres Essensvesener av Rent Lys som har kommet for å leve forskjellige opplevelser gjennom årtusener på denne planeten Jorden. . Sant liv er ganske enkelt å forstå og fremfor alt å leve i ditt hjerte den universelle kjærligheten som forbinder alt som lever enten på jorden og i alle universene;

Du kommer til å si: "Det er veldig bra og bra, å leve kjærlighet, bare kjærlighet, men jeg føler det ikke, ellers forstår jeg det ikke hvis jeg føler det! »

Hvordan vil du forstå den sanne kjærligheten til det sanne liv ved å tenke at ordet "kjærlighet" som du bruker på språket ditt er kjærlighet slik det oppleves i de himmelske sfærene. Du kaller "kjærlighet" det faktum å elske et barn, din mann, din kone, ditt dyr. Du kaller "kjærlighet" det faktum å ha et fysisk forhold til en partner. Språket ditt er fattig på ord som er i stand til å betegne sann kjærlighet, men vi bruker det fordi du ikke har noen annen.

Ekte kjærlighet oppleves ikke fysisk, den oppleves i hjertets følelser. Hvis du føler at hjertet ditt hopper av glede i et bestemt øyeblikk, selv for en veldig kort tid uten å vite hvorfor, betyr det at du nettopp har kontaktet den universelle kjærlighetsenergien. Selvfølgelig, etter å ha følt det, kan du føle deg frustrert fordi du plutselig ikke føler det lenger, og du er lei deg for det fordi det var et så godt, søtt, men likevel sterkt øyeblikk at det ser ut til at du har mistet noe som du har lett etter i lang tid, siden du kom til jorden.

Ekte kjærlighet bringer glede, lykke, til og med flyktig, så sterk at du i det øyeblikket kan si til deg selv; "det er det, jeg følte det"! Men for å virkelig føle det mer og mer, er det viktig, som vi sa ovenfor, at du gjør noen anstrengelser: å gi slipp, gi avkall på urettferdig makt, gi avkall på overfloden av ubrukelige gjenstander i livet ditt, men hvem beroliger deg osv... Vi sier ikke skille deg fra alt, nei. Vi sier ganske enkelt at det viktige i livet ditt er å ha et tak for å beskytte deg, mat for å opprettholde din fysiske kropp, ditt jordiske kjøretøy, å ha venner å dele gode stunder med og fremfor alt å lære å bli kjent med deg , å meditere i naturen osv.

Den Nye Jorden som er annonsert vil bli tilbudt til alle de som vil ha forstått hva som er meningen med livet på Jorden, hvorfor dere har kommet for å inkarnere dere selv, ikke bare for å få det guddommelige vesenet dere er, inkarnert i denne fysiske kroppen å utvikle seg. , men fremfor alt ... fremfor alt å leve den sanne kjærligheten til det sanne liv.

Kjære brødre og søstre på Jorden, det nye året som presenterer seg for dere vil bli det dere vil at det skal være i livet deres. Hvis frykten din fortsatt er veldig tilstede, frykt av alle slag, hvis du ikke vil forlate denne kokongen av den tredje dimensjonen der du ser ut til å føle deg bra og som du ikke vil forlate av frykt for fremtiden og ukjent, så livet ditt vil ikke være ren glede, det vil ikke føre deg til det nye lysets land.

Kjære brødre og søstre på jorden, vi kan virke litt "harde" for dere gjennom det vi forteller dere, men det er på tide, på høy tid nå, å vokse samtidig som planeten deres som allerede er delvis, i en bevissthetsdimensjon som den femte dimensjonen. Vi har allerede fortalt deg i mange meldinger, du kan ikke leve utviklingen av planeten din uten å følge den med hjertet ditt, det kan ikke være noen separasjon mellom deg og planeten din.

Men hvert menneske har sin frie vilje, du har valget om å leve din livsvei slik du ønsker. Det er ingen straff fra det guddommelige, bare dine avgjørelser skaper denne utviklings- eller stagnasjonsveien.

Ikke tvil om at uansett hva du velger på din livsvei, er du elsket, vi elsker deg og vil alltid følge deg med vår kjærlighet.

Vi minner deg om at du kan reprodusere denne teksten forutsatt:
– at det ikke er noen endring av innholdet
– at den ikke er kuttet
– at du refererer til nettstedet https://cristal-mariandi.com og at navnet på Marie -Josée Andichou bli nevnt

— Lagt ut 29. desember 2022 av Marie Josée Andichou