Joy of Life

Om Meg


Jeg heter Wenche-Mari Høgstad og er født og oppvokst i Tromsø og bor nå på Kvaløya cirka tre mil utenfor Tromsø.

Min "oppvåkningsprosess" begynte tidlig på nittitallet som en ubevisst prosess der hele min "gamle" verden som jeg hadde kjent til da som min virkelighet begynte å gå i oppløsning.

Dette var en prosess som varte i ca. ti år, og etter ti år begynte jeg det jeg kaller min bevisste oppvåkning, hvor jeg begynte å forstå at alt som hadde skjedd de siste ti årene av livet mitt hadde en mening. At mitt gamle liv var ment å falle sammen for å kunne gi plass for noe nytt.

Fra 2002 til 2015 gikk jeg gjennom en bevisst oppvåkning hvor jeg gjennom en indre prosess med å gi slipp på alt jeg ikke var, alle "programmeringer" av sinnet, gi slipp på trossystemer som ikke lenger tjente meg. Gi slipp på emosjoner som bare var sinnets "lek".

Alt dette er bare en del av "spillet" i dualitet. Spillet for å kunne oppleve oss selv som adskilte fra det guddommelige i oss selv.

Gjennom denne prosessen fikk jeg en forståelse av at det er mulig å oppnå en nærhet til det guddommelige også mens jeg er her på Jorden i en fysisk kropp, og at å integrere dette kan forandre mye.