Joy of Life

Visdommens Tre!


Et "Ankerfeste" kan være så mangt. Vi har de ytre ankerfester, de ankerfester som stadig forandres, som ikke er solid og som kan få oss til å føle oss utrygge. Og så har vi Det Indre Ankerfestet, det som aldri flytter seg og som er solid som et fjell. Det vi alltid kan stole på er der uansett hva. Å Være i Øyeblikket
betyr å Være Helt Uten Forventninger
av noe slag
kun Være Tilstede Her og Nå.


På min vei mot Opplysthet!

På min vei til oppvåkning og opplysthet, oppdaget jeg tidlig hvordan det å bruke "bevisst pust" kunne hjelpe meg å være tilstede i min fysiske kropp når jeg opplevde utfordringer som ofte setter oss helt ut og som sinnet gjerne vil finne en løsning på så fort som mulig, slik at vi slipper å være tilstede i opplevelsen. Sannheten er at vi Skal være tilstede i opplevelsen, vi trenger ikke å prøve å finne noen løsning, løsningen vil komme når det er klart for den å komme. Vår oppgave er å være tilstede fullt og helt med hele oss... kropp, sinn og ånd, og da er "bevisst pust" viktig for å klare å være "tilstede" fullt og helt.

Observere, akseptere og så å tillate forandringen/forvandlingen å skje.

Observere og ha total Aksept for oss selv. Total Aksept er å Elske Seg Selv. Observere og Akseptere er det eneste som trengs å "gjøres". Resten går av seg selv. Selve forandringen skjer av seg selv. 


Det finnes ingen Skyld


I think of this African boy who is getting ready to go out hunting, but before he goes, he contacts the herd for he want to hear where they are and he gets in touch with them. And he is also told which of these animals want to serve him, in other words, which of these animals he can kill and bring home. He goes out, he finds the flock and he kills the animal that want to serve him, and takes it home to give food for his family and he takes no more than he needs.

He is so in contact with HimSelf and with Nature that he can do it this way.


I DIDN`T DIE

Shaumbra Magazine August 2018

https://www.crimsoncircle.com/newsletters/2018_Newsletters/3d0818/

en artikkel jeg skrev for magasinet i Crimson Circle. 

Det finnes ingen Skyld

Ikke la deg lure!

Ikke la sinne (det engelske ordet anger) lure deg... ikke la deg lure til å skylde på noen/noe på utsiden. Sitt sammen med sinne og la det være der. Tillat det å være tilstede i kroppen, føl det i kroppen og si takk for den muligheten... den gaven som du får til å ta i mot denne energien, for dette er kun energi ikke noe annet. Slutt å definere det som noe dårlig, men bare la det være akkurat slik det er, for det er nettopp da du kan oppdage noe helt nytt. Ikke la sinne eller noen annen følelse for den sak skyld "styre" over deg og ditt liv. Ikke la de store mulighetene gå i fra deg ved å la deg lure. Dere kommer til å konfronteres med mange muligheter til å vurdere mange ting og "arkivere" dem under punktet "Dårlig". Men når dere dømmer og henger merkelapper på dem, vil dere ikke erfare eller føle de nye realiteter. Husk alltid på at dette er en fri-vilje-sone og at det finnes en Guddommelig plan som kommer til å bli den siste plan, det siste kortet som spilles. Dere skal alle huske på at dette siste kortet kommer til å bli et ess. 

Dette dramaets natur er meget interessant. Når enn det er en forandring av en frekvens i et eksisterende system, da er det en viss magnetisme som beveger seg ut fra det systemet. Denne energien trekker alle energier som noen sinne har vært involvert med det systemet tilbake til systemet, slik at de kan bli en del av utviklingsprosessen. Dere trekker til dere alt som dere har erfart slik at dere kan føle alt det dere trenger å føle.

Fra Bringers of the Dawn, Teachings from the Pleiadians

Jeg kan kontaktes her.