Anna, Magdalenenes Stemme ...!

01.09.2023

Vær oppmerksom på at jeg skriver Magdalenene og ikke Magdalena. Magdalena var ikke en person, men en Orden ... altså de var mange og de var både menn og kvinner.

Dette er en bok hvor den virkelige historien om Magdalenene og Yeshua kommer frem og blir fortalt av mange, blant annet Yeshuas bestemor, Anna ...!

Denne boken vil nok kunne få frem mange reaksjoner og mye følelser og emosjoner hos mange. Avhngig av om de fortsatt er i sinnets fengsel med sine begrensninger og mange regler, eller om de har begynt å sette seg selv fri fra dette selvvalgte fengselet som vi alle har vært i så lenge ...!

Jeg anbefaler å ikke ha noen fordømmelse for dine reakjoner, men la dem rett og slett komme ...! Observer dem og ha total aksept for det som kommer, uansett om det føles godt eller dårlig...! Tillat deg å føle ... tillat deg å sense ...! Bare vær i det som kommer, vær tilstede i flyten av tanker, følelser og emosjoner ...!

Pust med det ...!

Dette er vår frie vilje ... nettopp å velge hva slags perspektiv man velger å se ting ifra ...!

For meg var det endelig å forstå alle disse forskjellige historiene jeg hadde hørt om Yeshua ... denne som mange kaller Jesus ...!