En Stund ved Treet!

26.09.2022

I dag følte jeg for å ta en tur til treet jeg av og til har pleid å sitte ved. Det er en stund siden sist, faktisk ganske lenge siden, men i dag kunne jeg føle det kalle på meg. Så jeg tok min sykkel og syklet til der hvor treet befinner seg. Jeg har alltid følt en spesiell dragning til dette treet.

Jeg tok også med mobilen, noe jeg faktisk veldig sjeldent gjør når jeg går meg en tur. Og jeg følte for å ta bilde av treet, og i det jeg tar bildet så ser jeg det... denne store vingen som ser ut til å komme ut av treets krone. En virkelig vakker vinge og jeg føler at jeg skulle se den, at den var for meg.

Jeg satte meg ned med ryggen mot treet og tok kontakt med det, og spurte om det kunne hjelpe meg å løse opp stramheten jeg følte i kroppen etter all energien som jeg følte gikk gjennom kroppen i går, for i går var en dag med veldig mye energi. Og jeg følte kontakten med treet og at det gjorde godt å sitte der. Det var mye vind og jeg ba om at jeg ikke skulle fryse mens jeg satt der, men at kroppen min skulle forbli varm slik at jeg kunne bli sittende en stund. Jeg følte virkelig behov for det, og jeg satt slik en stund og følte meg etter hvert veldig avslappet i kroppen.

Da jeg kom hjem og litt senere satt med en kopp kaffe, kunne jeg plutselig føle treet igjen og jeg skjønte at jeg kunne ta kontakt med treet når jeg måtte ønske og på en måte plukke opp denne gode følelsen og kontakten med treet, og få hjelp selv om jeg ikke hadde anledning til å være der fysisk.

En vakker oppdagelse og en vakker dag. Jeg føler meg så velsignet.