"Inn i Stillheten"

03.01.2023

I natt hadde jeg en drøm. Jeg var inne i huset mitt og jeg hadde flere rundt meg, blant annet min datter som var et barn igjen.

Plutselig så jeg ut at stuevinduet og ned mot havet, og jeg så en enorm bølge komme mot huset, og jeg tenkte; "dette kommer ikke til å gå bra"... og så slo bølgen over oss og huset!

Da det ble stille så jeg at huset ikke hadde fått noen skader og heller ikke vi som var i huset var blitt skadet. Men huset var flyttet flere titalls meter, og da jeg våknet forsto jeg straks at jeg hadde flyttet meg selv til et nytt sted.

Jeg har akkurat vært ute og sittet på et av mine yndlingssteder og bare "vært" til stede i meg selv... i stillheten, og ja, jeg følte virkelig at jeg har flyttet meg selv til et nytt sted ...et nytt sted inne i meg selv. Og jeg kunne virkelig føle en mye nærmere og sterkere forbindelse med Gaia... med planeten Jorden.

Det er en helt utrolig følelse og sitte slik i stillhet og bare "være". Det er da man virkelig begynner å få en større forståelse av hva livet egentlig er... eller... også kan være. Men man må gå utover 3D-perspektivet, og da, MÅ man inn i stillheten.

Det kan ikke bli funnet i den ytre verden.

Jeg leser akkurat boken: Gaia-effekten: Det bemerkelsesverdige samarbeidssystemet mellom Gaia og Menneskeheten, skrevet av Monika Muranyi.
Hun har tatt mye av Kryons kanaliseringer og samlet dem sammen slik at mye av den informasjonen som Kryon har kommet med siden 1989 og frem til 2012 har blitt veldig oversiktlig.

Jeg har visst, og jeg har ikke minst følt forbindelsen med Gaia... med Jorden, men når jeg leser denne boken får jeg nå en mye dypere forståelse av hvor viktig mennesket er, og hvor viktig ikke minst forbindelsen med Gaia, Jorden er for oss mennesker.

Jeg blir helt overveldet av å lese dette, og jeg forstår nå mye bedre hva jeg har følt i ganske lang tid, og ikke minst hvor viktig det jeg føler er.
Hvor viktig det er å bli oppmerksom på det, og så bevisst ha denne kontakten. Utvide kontakten... og rett og slett å tillate det å ekspandere enda mer. Og jeg begynner å føle hvordan jeg på en måte er en del av denne planeten.

Det er nesten så jeg kan føle at "Jeg Er planeten"!