"Stormens Øye"

30.11.2022

I natt våknet jeg og kjente at jeg hadde en kraft i meg. Noe som det er på tide å begynne å uttrykke, og jeg lurte på hvordan jeg skulle uttrykke dette, og jeg fikk en følelse av at dette kommer til uttrykk i øyeblikket. Det var ikke noe jeg kunne vite på forhånd hvordan eller når eller hva som ville komme til uttrykk. Dette er noe som vil være i hvert øyeblikk. Og det vil ikke komme fra hodet, det vil komme fra MEG... det sanne Meg. Fra Sjelen... fra min Guddommelige del. Og jeg trenger bare å være Meg.

Høsten 2014 hadde jeg en helt spesiell opplevelse, hvor jeg følte jeg hadde forlatt alt av dualitet... var helt ute av massebevistheten. Altså, jeg var totalt fri, men fortsatt var jeg i min fysiske kropp. Jeg gikk tur ved havet og opplevelsen varte kanskje i 15 minutter eller så.
Det var en fantastisk opplevelse av total frihet og jeg følte på en måte jeg var både "Alt og Ingenting" på samme tid. Og jeg følte at ingen/ingenting kunne nære seg på min energi, og det var heller ikke mulig for meg å nære meg på noe/noens energi. Det var rett og slett ikke mulig i denne tilstanden å nære seg, og behovet var heller ikke der.Jeg reflekterte over denne opplevelsen lenge etterpå, for i denne "tilstanden" var det bare en total "væren", uten noen tanker om noe som helst, men likevel var jeg Meg... og kanskje mer MEG enn jeg noensinne har vært på denne planeten noensinne.

Etter denne opplevelsen som jo er en del år tilbake, så har jeg jo lurt på om jeg i en slik tilstand ville kunne blitt værende på Jorden, og jeg har etter hvert forstått at hadde jeg blitt værende i den tilstanden da i 2014, så hadde jeg "gått over" ganske fort. Og jeg har nå forstått at alle de årene fra da dette hendte og frem til nå, har vært en forberedelse på å kunne bli på Jorden og samtidig være fullt og helt den jeg i virkeligheten "kan bli"... nemlig, mitt Gudommelige Selv... eller "datter av Gud" om man vil. Det kan ha så mange navn. Selv liker jeg egentlig ikke så godt å bruke ordet Gud fordi dette har blitt misbrukt av kirker og religioner og dermed misforstått av menneskene. Så jeg bruker gjerne ordet "Kilden", for det er det samme. Man kan i grunnen kalle det hva man vil, det man selv føler er mest rett for en selv.

Dette med å virkelig bli sitt "Gudommelige Selv", kalles også av noen, "den andre oppvåkningen". På en måte så ser jeg det slik, at etter den "første oppvåkningen" blir man i stand til å stå støtt inne i "Stormens Øye", men i løpet av den "andre oppvåkningen", BLIR man "Stormens Øye", og akkurat her ligger det virkelig, virkelig store Skiftet. Og jeg føler at det var akkurat dette jeg fikk en liten opplevelse av den høst-dagen i 2014. Jeg fikk oppleve hva som var mulig om jeg valgte å bli værende på Jorden.

Og dette er ikke mulig bare for meg, men er nå mulig for hvert eneste menneske på Jorden.