Maris Merlin Life på YouTube

Her inne vil du finne alle linkene til min YouTube-kanal. 
Om du har spørsmål som du har lyst å stille må du gjerne sende dem til meg og jeg vil ta dem med på mine sendinger. Du kommer så klart til å være anonym. Dette må være spørsmål som alle kan ha nytte av. Om du har private spørsmål inviterer jeg deg til å bestille en time inne på "Det Trygge Rommet."

Sendingene vil være helt tidløse, så om du ser dem nå eller om du ser dem om ti eller kanskje tjue år har ingen betydning, heller ikke rekkefølgen vil spille noen rolle. Og om du ser dem om igjen om noen måneder eller år, så vil du kunne oppleve at det er noe nytt å hente for hver gang, rett og slett fordi du selv forandrer deg.


Via linken under har du muligheten til å holde energien i balanse.
PayPal.Me/WHogstad 


Energiutveksling                       Ro kontra Uro

Gå ut av Frykt                            Å Være

Introduksjon                              Inn i Stillhet